17.12.2008

Mistä on Villa Hertta tehty ?Villa Hertta ei edusta varsinaisesti mitään tyylisuuntaa, aikakautta tai teemaa. Esineet, kalusteet ja muut elämisen osaset on osa ostettu (esim. www.dolores.fi, www.huuto.net, kirpputorit), osa on tehty / tuunattu itse. Joillakin huonekaluilla olen itse leikkinyt n. 40 vuotta sitten ; ). 

Värimaailma talossa on hyvin lähellä oman 1:1- kotini värejä, ehkä hieman hempeämpää, kuin tämä arkirealismi. Talon ulkopuolen väritykseen vaikutti paljonkin ennen "remonttia" tehty matka Kreikkaan, Samokselle. 

Sisustusmateriaaliksi ovat mainiosti kelvanneet värikopiot tapeteiksi, alennusmyynnistä ostetut bambuliinat lattioiksi jne. Kallein materiaali taitaa olla lasimosaiikkipalat, joilla "laatoitin" kylpyhuoneen lattian.

Sähköistystä talossa ei vielä ole, olen toivonut sitä Joulupukilta ; ). Tällä hetkellä Hertta lämmittelee kyllä sähkötakan äärellä ja tunnelmavalon luo led- tuikut. 

Tulevaisuudessa Hertta toivoo ainakin saavansa ulkopuolelle terassin sekä rappuset ja katoksen ulko-ovelle. Ei muuta kuin arkkitehdille tilaus ; ))).

1 kommentti:

tipa kirjoitti...

täällähän on aivan ihanan näköistä! ensimmäistä kertaa vierailen, mutta tulen varmasti uudelleen :)