21.12.2008

Kaikki on valmista, joulun vietto voi alkaa...


Hertta toivottaa kaikille vanhoille ja uusille ystävilleen oikein kaunista ja rauhallista joulun aikaa sekä onnea ja rakkautta tulevaan vuoteen 2009 !

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hyvä joulua :)

Nimetön kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät. Ihan uskomattoman mahtavia juttuja...miten ihmeessä sun sormet taipuu moiseen? Olen aivan myyty. Meinattiin ostaa mun siskolle viiskymppisiksi nukkekoti, mutta se jäi ostamatta. Pitääköhän mun hankkia sellainen itselleni...kahden vuoden päästä. Mulla on kyllä sormet nykyään kun "nippu nakkeja" eli yhtä ketterät ;) Ei muuta kun lisää ihania kuvia Hertasta & kissasta & talosta ja kaikesta ihanasta. Tulen joskus sitten katsomaan taloa livenä, jos kutsen saan.

Nakkisormi Riksusta

Hertta kirjoitti...

Kiitos... kutsu vierailulle tulee pikapuoliin ; ) Yhdet tuparit ja nimipäivät ollaan jo Hertan kanssa vietetty ;D. Talon ja Hertan kanssa touhutessa unohtuu takuuvarmasti maiset murheet (sama vaikutus varmaan kuin pitsinnypläyksellä, jota kuulin erään alkaneen harrastaa... Tarkimmat hommat kannattaa tehdä aamupäivällä, ehtoopuolella alkaa kädet sen verran "darraamaan", että saa enemmän tuhoa aikaan ; ). Tää on hauskaa hommaa, suosittelen kaikille !!! Riksuun kovasti paljon terkkuja, H.