22.11.2012

Pidän huolta itsestäni

Olen muuttanut syyskuun lopulla pois Helsingistä, jossa asuin 26 vuotta, takaisin synnyinkotiini Etelä-Karjalaan. Vuoden vuorotteluvapaa antaa mahdollisuuden nyt kuulostella omaa oloa ja hoivata itseni parempaan kuntoon kuin aikoihin. Jo parin kuukauden saldo on ehdottomasti plussan puolella, siis henkisesti ja jopa fyysisesti. Kunto on noussut ja paino pudonnut muuttopuuhissa ja uutta pesää rakentaessa. No, tärkeää apua painonpudotukseen ja hyvään oloon olen saanut jostain muustakin, mutta siitä voin kertoa  "privaatisti"...

Muutto toteutui pidemmän kaavan kautta eli ensimmäisiä nyyttejä ja laatikoita tuotiin tänne jo keväällä, kun uuden elämän suunnitelma alkoi hioutua. Helsingin kodin tavaroiden sortteeraamista poistettaviin, kierrätettäviin ja mukaan lähteviin riitti kiitettävästi :)


Yksi kapistus, joka sai luvan tulla mukaan uuteen alkuun on tämä "piianpeili". Ei mikään antiikkinen hienous vaan aikanaan tyttäreni huoneeseen ostettu peruspeili laatikolla. Jotenkin en raaskinut sitä poiskaan antaa, mutta pelkässä valkeudessaan se oli kuitenkin liian... no, valkoinen. Eipä muuta kuin suti ja decoupage- lakka  jälleen kerran hommiin.

Olen aiemminkin käyttänyt tätä Green Gaten servettikuosia eri projekteihin, pääsiäisenä mm. paperimassamunien päällystämiseen. Sen väritys ja malli eivät pettäneet nytkään, peili natsaa mielestäni hienosti vanhan, äitini käytössä olleen lipaston väriin. Kuluvan vuoden kesäkuussa voitin tästä Facebookin ryhmästä itselleni tämän "voimataulun":
Rakastan elämää. 
Pidän huolta itsestäni.
Taulu on nyt makuualkovissani, jossa se lataa tuota tärkeää ajatusta joka päivä alitajuntaani :)Pidä sinäkin huolta itsestäsi :)

"Hertta"

1 kommentti:

Hertta kirjoitti...

Tässä Hertan siirtämänä (kun onnistuin sen puhelimen kosketusnäytön kanssa jo hukkaamaan eetteriin :/ ) Riitan Kotipuro- blogista kommentti:
"Kaunis tuli piianpeilistä ! Tärkeä asia tuo itsestään huolen pitäminen, välillä meinaa unohtua ;) Mukavaa viikonloppua sinulle ♥ "