4.12.2010

Salaisen Kirppisystävän Joulukalenteri 2010 - AVAJAISET

"Kröhöm... Arvoisat Ystävät sekä blogi- että todellisessa maailmassa.Aloitan avajaiset kiittämällä Possumammaa kalenterin järjestämisestä, Olivienoa (jonka runsaasta paketista pääsen nauttimaan ja iloitsemaan tulevien viikkojen aikana) sekä Hepa-neitiä, jolle minulla oli ilo olla "tonttuna" kalenteria kasaamassa. 
Lisäksi kiitän kaikkia maailman pieniä tonttuja ja enkeleitä siitä, että olette olemassa myös muulloinkin, kuin näin joulun aikaan...
Julistan Joulukalenterin anno 2010 virallisesti avatuksi."
Avajaisten virallisena suojelijana toimi Onni- kissa :)
Salainen Ystäväni on siis ihanainen Olivieno. Tässä kalenteripaketti juuri postista noudettuna.
Jännittävää !
Paketit odottavat avaamisvuoroaan korissa, joka on nyt vielä ääriään myöten täynnä.
Olivienon kirjeen mukana oli joulukortti, jonka kuvassa oli hänen suloinen koiransa. Lisäksi sain kaksi silitettävää siirtokuvaa, joille ehdottomasti löytyy käyttöä. "Lisäbonuksena" paketissa oli Sinooperin Pienoishuoneet- idealehtinen, siitä bonuskiitokset :) 


 
1. luukku, jonka päällispaperi menee ehdottomasti tuunauskäyttöön :)
Sisällä ihanan nostalgiset taulut, joiden kuvat voisivat esittää vaikka Herttaa ja Suloa :)
2. luukku
Suloisen nostalginen oli myös tämän paketin yllätys. Purkin sisällä on hyvältä tuoksuva kynttilä.
3. luukku
Sisällä oli peilirasia, joka taas kätki sisäänsä lisää kalenteripaketteja !
4. luukku
Nam, nam... sisällä sydänmarmeladia. Sille peukku pystyssä :)

 Oih, olen niin happy ! KIITOS Olivieno :)

"Hertta" 

5 kommenttia:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihania ylläreitä. :)

Olivieno kirjoitti...

Jösses että tuo postipaketti näytti järkyttävältä! Toivottavasti kaikki on ehjänä. Huolellisen teippauksen jälkeen huomasin että kortti oli paketin ulkopuolella. Sujautin sen sinne sekaan sinooperin lehtisen kanssa pienestä välistä, ihan kepeästi olisivat voineet sujahtaa sieltä postin kyydissä poiskin.Huomasitko taiteellisen kyhäelmän kantokahvoille teipistä?
Ihana olkkarin pöytä teillä!

Olivieno kirjoitti...

Niin ja suloinen valvoja! Pahvilaatikko ja paperipussi on hänelle! Tai siis meillä on ainakin kissat tykänneet pahvilaatikoissa leikkimisestä. Toivottavasti mukaan ei tullut ylimääräsiä sukkia tai karvaKASOJA.

Hertta kirjoitti...

Olivieno: Päällisin puolin ainakin näyttää kaikki paketit ehjiltä. Postipaketin teippikyhäelmätkin toimivat erinomaisesti. Mitään ylimääräistä en ole havainnut :)

Valvoja- Onni on ollut silmä tarkkana pakettien avaamisessa mukana. Narut ovat olleet erityisen suosittuja, myös laatikko ja paperipussi on tarkastettu perusteellisesti...

Olkkarin pöytä/arkku on kokenut melkoisen muodonmuutoksen sen jälkeen, kun sen huutonetistä ostin. Alunperin se oli koristemaalattu pinkein ruusuin, metalliosat ruskeita. No, ostinkin sen koon ja tasaisen kannen takia, lähinnä säilytyskalusteeksi. Valkoinen maali, uusi nuppi ja siirtoteksti tekivät siitä miun maun mukaisen :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Ei vitsi mä oon kateellinen noista nostalgiatauluista!!! Mulla on niitä nimittäin kaksi jotka on mun lapsuudesta ja ne koristaa mun pinkkiä tyttövessaa ja oon metsästäny niitä lisää tuloksetta :) Jos joskus haluat niistä luopua niin tiedät kehen voit ottaa yhteyttä ;)