12.2.2010

Mikä tämä on?

Tällainen on tällä hetkellä työn alla "Hertalla":


... eli siis mikä?... ja mitä siitä tulee? No, sen verran voin asiaa valaista, että sen karu ulkomuoto saa monta kerrosta valkoista maalia pintaansa (tällä hetkellä menossa jo kolmas ; )

Nukkishommat on pienellä jäähyllä, kun käsi on niihin 1:12- puuhiin tällä hetkellä liian pipi... mutta parempia aikoja odotellessa postailen kuvia näistä muista askareista.

8 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Veikkaisin olevan latojan kirjain laatikko, josta tuunaat varmaankin miniatyyrien loistokkaan esittelyn.

Heljä (rouvaHoo) kirjoitti...

Olisiko kirjapainon latomon vanha kirjasinlaatikko? En uskalla arvata mitä ihanaa saat siitä aikaan, ehkä ripustat seinälle vitriiniksi? Toivottavasti saat kätesi pian kuntoon.

Tiina kirjoitti...

Samaa mieltä olen Maijan kanssa. Jos itse saisin tuollaisen aarteen, putsaisin sen ja pistäisin seinälle. Koloihin tietysti tulisi esille kaiken maailman minejä.

Kissapii kirjoitti...

Oikeassa ovat muutkin "arvaajat" eli latomoon liittyy. Mummoni oli latomossa töissä aikanaan ja ammattinimike oli kirjaltaja. Ja käytti tuollaista alustaa.
Ihana siitä varmaan tulee. Odotan innolla.
Alan itsekin "hurahtaa" mineihin kun poikkean katsomassa muiden (siis myös tämän blogin) tehtyjä juttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, onko käsi ihan out???? Mulla on tuollainen lokerikko varastossa. Siinä oli ennen kiviä....ja PÖLYÄ! Luovuin siitä & samalla pääsin pölyistä & laitoin kivet kauniisiin, osin itsetehtyihin laatikoihin. Mitäs aiot laittaa tuohon???

Jatta kirjoitti...

Samaa mieltä toiseten arvureiden kanssa! Toivottavasti käsi- riepu voi jo paremmin! Oikein Hyvää Ystävänpäivää sinulle!:)

Possumamma kirjoitti...

♥Sydämellistä Ystävänpäivää!♥

leilukka kirjoitti...

Kirjasin laatikko tuo on sillä meillä on seinällä samanlainen. Voi kun maalaat menee nostalgia. Hyvää ystävänpäivää ja parantele kättäsi