4.10.2009

Elämä on ihanaa! What a Wonderful Life!

Oih, kyllä elämä on ihanaa! Hertan ja Sulon elämä on viimein asettunut omaan suloiseen uomaansa. Häiden aiheuttamat kiireet ovat unohtuneet ja nyt he vain nauttivat toisistaan... Syksyn viimat ja sateetkin on helpompi kestää, kun on oma kulta vierellä ; )


Hertta ja Sulo nauttivat iltapäiväkahvinsa kera Jatan valmistamaa täytekakkua. Hertalla on sylissään Leilukalta saatu häälahja, sydämen muotoinen vuoka.

Kuvan huonekalut on Sulon mukanaan tuomia, puuvalmiita mutta itse maalattuja. Hertan käsityöboxi kätkee sisäänsä joululahjaksi tarkoitetun yllätyksen.


Tilasin nuorelle parille häälahjaksi nämä suloiset "Ainot ja Reinot". Tossutehtailija on tietenkin Leilukka, jonka arvonnasta jo aiemmin voitin vaaleanpunaiset tossut. Tossut ovat varmasti tulevana talvena ahkerassa käytössä Villa Hertassa. 


Ja vielä täytyy esitellä nämä ihanat Reutterin olutkolpakot, jotka rakas ystäväni S. toi Hertalle ja Sulolle tuliaisina Wienistä. Näistä onkin mukava nautiskella vaikkapa glögiä joulua odotellessa...

What a wonderful life! Our happy young couple, Hertta and Sulo, are enjoying each others company after the wedding. Here you can see some wedding gifts: warm slippers for both of them and two beautiful beer steins from Vienna (by Reutter).

Lämpöisiä ajatuksia kaikille ystäville lähettävät        

Warm thoughts to all friends


5 kommenttia:

Pubdoll kirjoitti...

How idyllic :-)
The slippers are really nice!

leilukka kirjoitti...

Ihanasti näyttää jo nuoripari kotiutuvan lahjojensa kera.

Wilhelmiina kirjoitti...

Vastavierailulla :) Ja liityin lukijaksesi. ihania asioita ja mikä nukkekoti :) Tykkään !

Sivina kirjoitti...

Blogissani on haaste/tunnus sinulle! =)

Maija kirjoitti...

Tunnustusta blogissani sinulle!