4.9.2009

Salaisen Kirppisystävän Yllätys


Osallistuin Possumamman blogin kautta "Salainen Kirppisystävä"- vaihtoon.

Eilen tuli paketti, jossa pikkuinen nalle oli matkustanut mukanaan simpukoita, pikkuriikkinen kuparipannu ja kauniit virkatut liinat. Harmikseni mukana oli myös pussillinen pienten saviruukkujen palasia (Itellan muotoilemia?). Mutta sanotaanhan, että "sirpaleet tuovat onnea"...

Nalle muuttaa tietenkin Villa Herttaan. Luulenpa, että siitä tulee Sulolle oma nalle ; ) Hertalla onkin jo oma vaaleanpunainen nallukka muistona lapsuudesta.  

Liinatkin varmaan löytävät paikkansa, pienet ruskeat ehkäpä Villaan kamarin matoiksi...? * KIITOS *  "Salainen Ystäväni" ; ). 

Nimeäsi en paketista löytänyt, mutta postileiman mukaan paketti tuli tutusta Etelä-Karjalan kaupungista. Lähetin itse paketin samaiseen kaupunkiin, onkohan postimme siis menneet "päittäin" ??? 

Tulen ihan hyvälle tuulelle, kun katselen tuota nalle- söpöläistä. Vähän on surullisen näköinen mutta luulisin, että se on vain ujo...

Kiitos Possumammalle kivasta vaihdosta, jään odottelemaan n:ro 3:sta...

A gift from a "Secret Flea Market Friend"

Terveisiä kaikille ystäville, myös "salaisille" ; )


3 kommenttia:

Sans! kirjoitti...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO cute!!!

Lennu kirjoitti...

Harmi, että tuli rikkonaista tavaraakin.
Liinat ovat tosi upeita ja nalle söpö.

Anonyymi kirjoitti...

salainen täällä..... voi ei voi ei, rikki mennyt ne saviruukut. en näköjään osannut pakata... Älähän vielä kolmosta odottele , kun minulla täällä on ainakin vielä kakkosta tulossa sinne päin.... vaikea vain on ollut metsästää pieniä juttuja...ja nyt pitää pakata todella todella hyvin!!!!!!