17.8.2009

Oma tupa, oma lupa

Villa Hertta on ollut koko kesän ns. kesannolla eli levännyt (niin no, paitsi että pitihän sitä kaikenlaista pientä ostella, kun eteen tuli ja halvalla sai...).

Nyt talo alkaa taas pikku hiljaa heräilemään eloon. Niinpä vietinkin koko viikonlopun miettien, miten saadaan tila riittämään, kun Sulo syksyn kuluessa muuttaa Hertan kanssa asumaan. Sulollahan on tietysti myös omia huonekaluja ja tavaroita mukanaan... Osa Sulon huonekaluista odottaa myös pientä tuunaamista, jotta ne sopivat yhteen Hertan jo olemassa oleviin kalusteisiin. Siis ihan normaalit nuoren parin kuviot yhteiseen kotiin muuttaessa ; )

Oli siinä Sulolla selkä (ja hermot) lujilla, kun joutui siirtelemään ihan urakalla kirjahyllyä ym.  nurkasta toiseen. Ja minä Hertan kanssa annoimme ohjeita "juu, ei sinne, kato tuolla vastakkaisella seinällä olis ehdottomasti parempi... tai oisko se edellinen ollut kuitenkin fiksumpi...".

Tässä muutama kuva uurastuksen tuloksista:

 

 

 

Some new photos from Villa Hertta...


5 kommenttia:

RouvaHoo kirjoitti...

Toivottavasti Sulo muistaa (tai Hertta muistuttaa) oikeista työasennoista, ettei vaan selkä revähdä kantelussa.
Aurinkoista aamua nuorelle parille!
Heljä

Sans kirjoitti...

Even with all the new things, the house still looks great. This is really like real life when 2 people try to make a life together:). Time for garage sale? or a few new dolls.

Anonyymi kirjoitti...

Very nice! Everything is coming together well.

marlies kirjoitti...

Beautiful rooms, Love the colors in the bedroom and those pillows on the bed!
* marlies

Anonyymi kirjoitti...

No voe rähmä ;P Millä ihmeen sormilla siä noi väkerrät? Olen kyllä kade. En ole saanut mitään...siis mitään aikaiseksi. Se nukkekodin nukkekoti odottaa vielä kirjahyllyssä sitä inspistä. Ihanaa katseltavaa noi sun Hertan & Sulon touhut!
Terkuin Nakkisormi tuplana!