15.4.2009

Sulo työssään


Tässä Sulo tervehtii Sinua päällään työasunsa eli nahkainen liivi ja posteljoonin virkahattu. Posti kulkee suuressa nahkaisessa salkussa. Talvella toki on enemmän lämmintä yllä mutta kauniina aurinkoisena kevätpäivänä tarkenee jo hyvin vähän kevyemminkin vaatetettuna. Sulon postipiiri on suuri ja askeleita sekä pyörällä poljettavaa matkaa tulee päivän mittaan runsaasti. 

Sulo viihtyy hyvin työssään. Sosiaalisena ihmisenä hän jututtaa ihmisiä kierroksensa varrella. Erityisesti vanhempien asukkaiden kanssa hän on ystävystynyt hyvin. Joillekin mummoille ja papoille Sulo onkin ainoa juttukaveri päivän mittaan... Ja silloin tällöin Sulo tekee pikku askareita vapaa-aikanaankin autellen vanhuksia. 

Nyt on Sulolla kuitenkin muuta mietittävää, kuin naapurin mummon takkapuiden pilkkominen... Mitähän mahtaa nuori mies miettiä?

Here is Sulo in his postman's clothes. As a social person, he likes to chat with people along the post tour. In particular with older people he has became friends. And now and then in his freetime Sulo is doing little chores helping the elderly.

But now is Sulo having something very important in his mind. What is our young postman thinking?


3 kommenttia:

Sans kirjoitti...

Of Helena oops Hertta of course! Or "hmm, what's for dinner" "Gosh, this bag is heavy!". :D.

LOVE his uniform!

50sgal kirjoitti...

what a darling doll

maija kirjoitti...

tunnustusta blogissani.